TM Havn A/S er et selskab under Tonny Madsen A/S og har graveflåden ”Kris”, der arbejder med projekter, mest i det sydfynske øhav, bl. a. et stort projekt i Lohals Havn, der blev afsluttet i marts 2017.

-Projektet  indebar en ændring af indsejlingen samt en forlængelse af molen med 100 meter, fortæller Stephan Skytte Jørgensen, der blev ansat som entrepriseleder i TM Havn sommeren 2016. Stephans far og farfar startede i 1970erne entreprenørfirmaet J. Skytte Jørgensen, som for otte år siden,da Stephans far døde, blev opkøbt af Mogens Pedersen Nyborg A/S, hvor Stephan har arbejdet siden, til han kom til TM Havn. Han er med andre ord godt kendt i branchen og har 25 års erfaring.

Godt etableret

– TM Havn A/S er nu blevet godt etableret, og målet er nu at køre med fast arbejde til ca. fem ansatte hele året rundt, siger Stephan Skytte Jørgensen. Vi kan så supplere arbejdsstyrken efter behov med folk fra Tonny Madsen A/S, som har den fornødne viden til at kunne arbejde med de projekter, vi arbejder med, d.v.s. uddybning, molebygning, ramning/vibrering, både- og badebroer og havneanlæg.

To rammeflåder foruden ”Kris”

Foruden graveflåden ”Kris” råder TM Havn over to rammeflåder, der bruges til at ramme pæle ned i undergrunden med. De har været i brug i Lohals, og der er tale om 10 meter lange pæle af hårdt træ. Broen er lavet af trykimprægneret fyrretræ. Pæle og rammeflåder opbevares på adressen Håndværkervænget 11 i Tved, hvor TM Havn har til huse, mens Tonny Madsen A/S har hovedkvarter på Skotlandsvej 3.

TM Havn arbejder både med store projekter som det i Lohals og mindre projekter for private, der har brug for at få en bådebro repareret eller en indsejling uddybet.
——————-
TM Havn A/S – Håndværkervænget 11 – 5700 Svendborg – Tlf.: 6161 6569 – Mail: mail@tmhavn.dk – https://www.tmhavn.dk

Tonny Madsen A/S – Skotlandsvej 3 – 5700 Svendborg – Tlf.: 6222 1414‌ – mail: kontoret@tonny-madsen.dk – https://www.tonny-madsen.dk