Betalings- og leveringsbetingelser

Priser

Alle priser er DKK ekskl. 25% moms. TM HAVN forbeholder sig ret til, uden forgående varsel at ændre priserne.

Returnering

Fortrydes et køb – kan varen returneres inden 30 dage og der krediteres 100%. Fragtomkostning betales af kunden. Specielle kundevarer og produkter fremstilles på mål efter bestilling tages ikke retur.

Betaling

8 dage netto efter levering. Eller ifl. anden aftale med TM Havn. Ved manglende rettidig betaling pålægges der rykkergebyr & renter. (p.t DKK 100 kr. pr. rykker og p.t. 2,0% pr. påbegyndt måned i henhold til gældende lovgivning.)

I tilfælde af retslig inkasso betales alle udgifter i denne forbindelse af kunden. Alle inkasso-sager bliver overgivet til Riebers inkasso service (RKI) eller Købmandsstandes inkasso service (KIS) – www.kis.dk og kan kun, for at opnå frigørende virkning, afregnes overfor den inkassovirksomhed, der inddriver fordringen. Vi gør opmærksom på at både TM Havn og RKI/KIS pålægger inkassogebyrer.

Levering

Alle varer leveres ufranko og sendes med det af TM Havn anviste transportfirma. Vi tilstræber at senden varen indenfor maksimalt 5 arbejdsdage. Der tages forbehold for udsolgte varer. Skulle der være uoverensstemmelser imellem det modtagne og fakturaen, er det kundens pligt straks at give besked herom. Det er kundens ansvar at det bestilte kan leveres på den ønskede adresse i normal arbejdstid mellem kl. 08.00 – 16.00. Aftales det med kunden at det bestilte stilles på adressen er det kundens eget ansvar.