TM Havn A/S er et datterselskab af Tonny Madsen A/S – et all round vognmands- og entreprenørfirma, der bl.a. arbejder med nedbrydning og rummer Genknus Fyn samt TM Metal og Skrot foruden Flintholm Sten & Grus. Og så altså TM Havn.
TM Havn A/S råder over graveflåden “Kris” og flere rammemaskiner til at ramme pæle ned i havbunden ved f.eks. anlæggelse af både- og badebroer.

Chelone slæbebåden, samt diverse ramslag ligger fast på Deres plads ved Valsemøllen ved Østre Havnevej i Svendborg, så De hurtigt kan rykke ud i det sydfynske øhav. I slutningen af 2021 købte Tonny Madsen også kvægprammen Yrsa.

TM Havn A/S arbejder med projekter i det meste af Danmark, men hovedsageligt i den sydlige del af Jylland, hele Fyn samt en del af Sjælland.

Stephan Skytte Jørgensen er entrepriseleder i TM Havn.  Han er godt kendt i branchen og har næsten 30 års erfaring.

Ved årsskiftet 2021-2022 overtog Tonny Madsen Bang-Co, der i mange år har arbejdet inden for samme område som TM Havn, og Bang-Co lægges ind under TM Havn. De ansatte fulgte med, bl.a. Erling Brandt. TM Havn havde ved starten af 2022 og efter overtagelsen af Bang-Co otte ansatte og hyrer ekstra folk ind efter behov.

Foruden graveflåden ”Kris” råder TM Havn over flere rammeflåder, der bruges til at ramme pæle ned i undergrunden med.  Pæle og rammeflåder opbevares på adressen Håndværkervænget 11 i Tved, hvor TM Havn har til huse, mens Tonny Madsen A/S har hovedkvarter på Skotlandsvej 3.

– TM Havn fik mange opgaver med fra Bang-Co, og firmaet havde også i forvejen en god ordrebog, så der er fast arbejde mere end et år frem, men vi kan selvfølgelig tage ekstra ind. Det er kun et spørgsmål om at ansætte flere folk. Blandt de større opgaver, vi har gang i for tiden her i starten af 2023 er et havneprojekt i  lystbådehavn i Skælskør, samt mange diverse opgaver siger Stephan Skytte Jørgensen.

Erling Brandt og Stephan Skytte Jørgensen har stor erfaring i branchen og skal arbejde tæt sammen.